Profiel

Rentmeester NVR

PROFIEL Rentmeester NVR

Sylvia Batenburg

Rentmeester NVR bij Overwater Rentmeesterskantoor

Kennis delen is noodzakelijk. Het betekent dat je met elkaar de bestaande kennis op peil houdt, ontbrekende kennis aanvult en jezelf en elkaar blijft ontwikkelen. Zo hoef je bij vraagstukken niet steeds zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Door kennis te delen wordt de efficiëntie en het vermogen om te innoveren vergroot. Bij mij op kantoor zitten collega’s met elk een ander specialisme. Daar maken we onderling graag gebruik van.  

Schat aan kennis

Zelf zit ik alweer 31 jaar in het vak. Ondertussen heb ik kennis opgedaan van veel uiteenlopende onderwerpen. Dat wat ik weet, deel ik graag met andere (jongere) collega’s, zodat zij dit in hun praktijk kunnen gebruiken voor een goed advies.

Binnen de vereniging NVR bezitten we met alle Rentmeesters NVR natuurlijk ook een schat aan kennis en ervaring. Op basis hiervan adviseren wij onze opdrachtgevers. Door te studeren en kennis met elkaar te delen leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van elkaar en van het vakgebied. Bij specifieke vraagstukken vind je binnen de NVR altijd iemand om bij aan te kloppen voor advies.

“Naast de meest actuele kennis over en van agrarische wetgeving, is het zeker zo belangrijk dat je weet hoe de bedrijfsvoering van een agrariër in elkaar steekt.”

KENNIS GEEFT OPDRACHTGEVER VERTROUWEN

Zonder kennis kom je nergens. Opdrachtgevers verwachten terecht dat je de juiste, actuele informatie paraat hebt. En dat zit ‘m niet altijd in ‘grote’ zaken als wetswijzigingen. Naast de meest actuele kennis over en van agrarische wetgeving, is het zeker zo belangrijk dat je weet hoe de bedrijfsvoering van een agrariër in elkaar steekt.

 

Zo kom ik regelmatig bij agrariërs over de vloer. Ik weet bijvoorbeeld hoe afkalven werkt en hoe het staat met de huidige melkprijs. Ik wil dit graag weten uit persoonlijke interesse, en vind van mezelf dat ik dit ook móet weten. Het geeft de andere partij vertrouwen. En naast kennis is vertrouwen de basis voor een goede samenwerking.

Profiel Rentmeester NVR

Sylvia Batenburg

Rentmeester NVR bij Overwater Rentmeesterskantoor

Kennis delen betekent dat je samen met elkaar het niveau op peil houdt. Zo hoef je bij vraagstukken niet steeds zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Bij mij op kantoor zitten collega’s met elk een ander specialisme. Daar maken we onderling graag gebruik van.

Zelf zit ik alweer 31 jaar in het vak. Ondertussen heb ik kennis opgedaan van veel uiteenlopende onderwerpen. Dat wat ik weet, deel ik graag met andere (jongere) collega’s. Zodat zij daar hun eigen interpretatie aan kunnen geven. En dit in hun praktijk kunnen gebruiken voor een goed advies.

Schat aan kennis

Binnen de vereniging NVR bezitten we met alle Rentmeesters NVR natuurlijk ook een schat aan kennis en ervaring. Laatst kreeg ik een vraag over de taxatie van de ondergrond van een sportcomplex. Een erg specifiek vraagstuk, maar je vindt binnen de NVR altijd iemand om bij aan te kloppen voor advies.

"Naast de meest actuele kennis over en van agrarische wetgeving, is het zeker zo belangrijk dat je weet hoe de bedrijfsvoering van een agrariër in elkaar steekt."

Kennis geeft opdrachtgevers vertrouwen

Zonder kennis kom je nergens. Opdrachtgevers verwachten ook dat je de juiste, actuele kennis paraat hebt. En dat zit ‘m niet altijd in ‘grote’ zaken als wetswijzigingen. Je moet ook weten hoe de bedrijfsvoering van een opdrachtgever in elkaar steekt.

Zo kom ik regelmatig bij agrariërs over de vloer. Ik weet hoe afkalven werkt en hoe het staat met de huidige melkprijs. Ik wil dit graag weten uit persoonlijke interesse, en vind van mezelf dat ik dit ook móet weten. Het geeft de andere partij vertrouwen en zo word je echt serieus genomen als rentmeester. Dit biedt zeker meer garantie op een goede samenwerking.

Volgend profiel