Externe vertegenwoordiging NVR

Over NRVT

Over VastgoedCert

Over Agrimeter

Over ROZ

Over Register DOBS

Stichting VastgoedCert

Doel: waarborgen en waar mogelijk verbeteren van de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars onroerende zaken. VastgoedCert registreert gecertificeerde makelaars onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.

Agrimeter

Agrimeter is een joint venture van de NVR en Vastgoedpro.
Met Agrimeter kunnen gebruikers zoals rentmeesters, taxateurs en makelaars  hun eigen transactiedatabase organiseren. Ook kunnen zij research vereenvoudigen met o.a. visuele presentaties van informatie, informatie delen met samenwerkingspartners en data verrijken. Het product is gericht op agrarisch onroerend goed.

Bestuursleden vanuit NVR:

Raad voor onroerende zaken (ROZ)

Doel: beschikbaar stellen van juridisch juiste en in de praktijk goed toepasbare modelhuurcontracten voor woonruimte, winkelruimte, kantoorruimte, autobox en parkeerplaats. De ROZ is verantwoordelijk voor het regelmatig uitbrengen en updaten van ROZ-modellen voor de verhuur van vastgoed. Deze modellen gelden hierdoor als dé standaard binnen de verhuurpraktijk.

Register DOBS

Het Register DOBS (Deskundigen Onteigening en Bestuursrechtelijke Schadevergoeding) is het keurmerk voor specialisten in onteigening en bestuursrechtelijke schadevergoeding.

(Klik op icoon voor LinkedIn-profiel)

Video’s

Maasvlakte

Oeffelt

Zwolle